Δευτέρα, Δεκεμβρίου 06, 2010

RasterChef - Μη χαλιέσαι...Δε γίνεσαι!

      Μετά την τεράστια επιτυχία του διεθνούς τηλεπαιχνιδιού mmmmasterchhhhef (προφορά Μανωλίδου μη χέσω), το παρόν blog έχει την τιμή να παρουσιάσει την νέα βελτιωμένη διασκευή του, για φοιτηταί νέων, μεγαλύτερων ετών αλλά και αποφοίτων του τμήματος ηλεκτρολόγων μηχανικών.


     To RasterChef είναι γεγονός! Η αναζήτηση του καλύτερου έλληνα ή όχι, RasterChef ξεκινά! Οι μαγειρικοί πάγκοι δίνουν τη θέση τους στους ηλεκτρολογικούς! Τα μπαχαρικά στους πυκνωτές, τα μαχαίρια στις αντιστάσεις και οι κατσαρόλες στα ράστερ.


     Τρείς επίλεκτοι κριτές, με πρώτο και καλύτερο τον Shortlion, τον άνθρωπο που έφερε την ηλεκτρονική στην ελλάδα (οι άλλοι δυο τελικά δε μας ενδιαφέρουν και τόσο γιατί χάνονται στη γιγαντοσύνη αυτού του ονόματος)  αναλαμβάνουν το δύσκολο ρόλο εύρεσης του καλύτερου RasterChef.

    
           Νιώθεις περήφανος για τη σχολή που διάλεξες να τελείωσεις; Είσαι ακόμα πιο περήφανος για τη σχολή που κατάφερες να τελειώσεις; Λες τη λέξη ηλεκτρολόγος και κατακλύζεσαι από ρίγη ευτυχίας; Οι πάγκοι του RasterChef σε περιμένουν να αποδείξεις τις ικανότητες σου μετά από 5+ν χρόνια παραμονής στη ΣΧΟΛΗ των σχολών.

3 σχόλια:

anything είπε...

hahah buuuurnage

Ερρίκο Καλτσόν είπε...

εγώ ήξερα οτι αυτός που έφερε την ηλεκτρονική στην Ελλάδα ήταν ο ξακουστός Ι.Μ.Κοντολέων. Ο θρύλος μάλιστα έλεγε οτι έφερε και τα πρώτα transistorακια στις βαλίτσες του όπως ερχόταν με το phd στο χέρι. Κάποιοι είχαν προσθέσει οτι τα αγόρασε απο τα Duty Free....

Τριακοστός Κατασκευαστής Πλυντηρίων είπε...

Ο θρύλος λέει ότι τα έφερε μέσα σε μπαστούνια ακολουθώντας το δρόμο του τρανζίστορ...